Apartamente 4 camere de vanzare Bucuresti

Nevoia de spatiu rezidential este din ce in ce mai mare pentru omul modern. Numarul celor care lucreaza de acasa sau numarul celor care isi petrec o buna parte din timp in interiorul locuintei este in crestere. Tocmai de aceea, numarul de apartamente 4 camere de vanzare Bucuresti a inceput sa creasca, multi constructori constientizand oportunitatea imobiliara.

De ce ai alege un apartament cu 4 camere in Bucuresti?

Decizia de a achizitiona un apartament cu 4 camere in Bucuresti poate sa fie destul de dificila, in conditiile in care costul unui astfel de imobil poate fi similar cu costul unei case in imediata apropiere a capitalei.

In general, apartamentele sunt potrivite pentru oamenii activi, care isi doresc sa aiba toate facilitatile urbane la indemana. Pe langa spatiu mare, aceste tipuri de imobile ofera acces rapid catre mijloacele de transport in comun, proximitate fata de magazine si institutii de invatamant si o foarte buna conexiune cu toate celelalte facilitati urbane.

Apartament cu 4 camere in bloc nou sau in bloc vechi?

Cei care sunt in cautarea unui apartament cu 4 camere in Bucuresti au doua optiuni: blocurile vechi si blocurile noi.
La SudRezidential iti propunem doar locuinte in blocuri noi, motivele fiind cat se poate de convingatoare:

  • Sunt mult mai rezistente la cutremure;
  • Sunt mult mai bine izolate;
  • Sunt mult mai bine compartimentate pentru o viata moderna.

Este adevarat ca apartamentele din blocuri noi se gasesc rareori in centrul orasului, insa acest neajuns poate fi trecut cu vederea atata vreme cat zona ofera toate facilitatile de care ai putea avea nevoie si este bine conectat la centrul orasului prin mijloace de transport in comun.

Te ajutam sa achizitionezi cel mai bun apartament cu 4 camere din Bucuresti.

Achizitia unui apartament nu este o misiune tocmai usoara. Tocmai de aceea, iti oferim toata experienta noastra pentru a lua cele mai bune decizii. Te ajutam sa treci rapid peste pasii birocratici, sa gasesti finantare si chiar sa iti amenajezi apartamentul pentru a fi un spatiu cat se poate de confortabil.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului * Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil. * De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat; * Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator. *In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incepand cu data de 01.01.2024, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 9% se aplica pentru livrarea de locuinte noi, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata. Nota: Cota redusa se aplica numai in cazul locuintelor, care in momentul livrarii pot fi locuite ca atare. Orice persoana fizica poate achizitiona, incepand cu data de 1 ianuarie 2024, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuinta a carei valoare nu depaseste suma de 600.000 lei, exclusiv TVA, cu o cota redusa de 9%; La pretul afisat, se adauga cota de TVA corespunzatoare, in functie de prevederile fiscale aplicabile pentru persoanele fizice sau juridice, dupa caz. Pretul afisat plus TVA-ul redus de 9% este aplicabil doar in masura in care, prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA, se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare si a livrarii bunului.
Cere Oferta
Suna
Locatie